Naailes voor jongeren

Cursus kleding maken voor basisschoolleerlingen
Jongeren vanaf 10 jaar kunnen ook terecht voor naailes. Het niveau van de cursus wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Tijdens de Cursus kleding maken leren de cursisten met machines omgaan en leren zij naaitechnieken. Je maakt tijdens de lessen een kledingstuk naar keuze.

Er wordt gewerkt in een kleine groep, maximaal 4 cursisten tegelijk. De naailessen zijn op woensdagmiddag en donderdagmiddag.

In het informatieblad staat de volledige informatie over naailes voor basisschooljeugd. cursusinformatie naailes basisschooljeugd 2021-2022

Aanmelden: download het inschrijfformulier en print uit, vul in en stuur op.

Cursus kleding maken voor scholieren in het Voortgezet Onderwijs
Jongeren die een opleiding volgen in het Voortgezet Onderwijs kunnen een cursus kleding maken volgen op vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur. Het niveau van de cursus wordt aangepast op het niveau van de deelnemers.

Tijdens de Cursus kleding maken leren de cursisten met machines omgaan en leren zij naaitechnieken. Je maakt tijdens de lessen een kledingstuk naar keuze.

Er wordt gewerkt in een kleine groep, maximaal 5 cursisten tegelijk. De naailessen zijn op vrijdagmiddag

In het informatieblad staat de volledige informatie over naailes voor jongeren. cursusinformatie naailes scholieren 2021-2022

Aanmelden: download het inschrijfformulier en print uit, vul in en stuur op.

maccosjon klein dewi jurkie